Coachen zónder paarden

Wil je iets veranderen aan je persoonlijke en/of werksituatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je misschien het gevoel dat het je niet lukt om een bepaalde situatie of je gedrag/houding te veranderen? Ik bied je ook zonder de paarden graag een helpende hand bij het vinden van een oplossing. Alles wat ik doe met hulp van de paarden bied ik ook zonder de paarden. Deze vorm bied ik in Hengelo Overijssel in mijn praktijkruimte aan. Ik werk voornamelijk via systemisch werk. Denk aan o.a. systemisch lichaamswerk en (ziekte)opstellingen. 

Zonder paarden?

“Sandra Slym, die van de paarden? Die ken ik wel, al veel van en over gehoord!” Mmmm, bijzonder en fijn vind ik dit zeker wel. Echter is er ook een Sandra Coachen zónder Paarden. Deze Sandra heb ik zelf een beetje ondergesneeuwd, immers in mijn bedrijfsnaam staat nu eenmaal coachen mét paarden. Overal zie je foto’s van en met paarden terugkomen.

Mijn hart ligt nu eenmaal bij paarden én bij mensen: de ontwikkeling van mensen. Als je me enkel ziet in combinatie van paard en mens, dan zie je maar een deel van mij en laat ik ook maar een deel van mezelf zien. Hiermee ook maar een deel van mijn kwaliteiten.

Dus Sandra Slym doet iets met mensen, zowel mét als zónder paarden.

Ik werk overigens ook voor verschillende organisaties. Veel werkgevers vergoeden mijn coaching. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten, of vraag het na bij je werkgever. Ik ben een erkende en geregistreerde Equine Assisted Coach® en Systeemtherapeut (met en zonder paarden).

Contact     Aanmelden