Puur Vrouw

Speciaal voor jou, pure vrouw, willen we ons graag verbinden met jou en andere vrouwen
Samen met de paarden inzichten en kennis delen waardoor je nog meer in je vrouwelijke kracht komt. Zodat je leven meer betekenis krijgt, je zelfbewustzijn groter wordt en je kwaliteit van leven toeneemt.

Wat betekent vrouw zijn voor jou?
En wie ben je als vrouw als je uit je rollen stapt? We zijn gewend geraakt om veel op een mannelijke manier te denken, te doen en te handelen. Dit is ons met de paplepel ingegoten. De mannelijke manier is gericht op de buitenwereld: presteren, sneller en harder. Maar hoe is dat voor jou? Lukt het je nog om alle ballen in de lucht te houden?

De vrouwelijke manier is meer gericht op de innerlijke wereld
Intuïtie, zachtheid, compassie, stilte en rust. Je innerlijke rijkdom en wijsheid komt van binnen uit. Pak je ruimte en rust, het is goed om je af en toe eens terug te trekken. De vrouw in jou is puur, onbevangen, speels en vrij. Zij is in staat om haar hart te openen en te ontvangen, ze durft kwetsbaar én krachtig te zijn.

Wanneer je als vrouw lang vanuit je hoofd hebt geleefd
Dan is het belangrijk om weer terug te gaan naar je gevoel. Dit vraagt om moed, want je gaat hiermee ook je bescherming en overlevingsdelen ontmoeten. Hoe mooi en veilig is het om dit met gelijkgestemden te doen? Met als doel: het helen van je ware vrouwelijke natuur en deze weer te gaan leven. Op weg naar je natuurlijke staat van zijn en authenticiteit.

We leven in een dynamiek van mannelijke en vrouwelijke energie
Beiden zijn nodig voor de balans. Yin en Yang. In hoeverre is er balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie?
Mannelijke energie staat voor de buitenwereld, het neerzetten in de wereld vanuit daadkracht, grenzen stellen en ondernemend handelen. Vrouwelijke energie is meer naar binnen gekeerd, je gevoel, zachtheid en ontvankelijkheid.

Wanneer je mannelijke kant dominant is
Dan richt je je teveel op de buitenwereld, succes en zoek je de erkenning daar ook. Je vrouw zijn komt in het gedrang en je wordt als het ware afgesneden van jezelf. Je aandacht op de buitenwereld haalt je weg bij jezelf en dus ook van wat je gevoel je ingeeft.
Onbewust ben je bezig met prestatiedrang en succesvoller willen zijn. Diep van binnen is er geen geborgenheid voor jezelf en je haalt dit dan ook uit de buitenwereld.

Gespannenheid, overspannenheid, angst en controle willen houden
Sterk en krachtig naar buiten overkomen, maar diep van binnen voel je je niet oké en onzeker.
In hoeverre durf je werkelijk je hart te openen, te voelen, je volledig emotioneel te verbinden met een ander? In hoeverre heb je moeite met loslaten van de controle (continu bezig willen zijn en in actie moeten komen en zijn)?

Wanneer je teveel in je vrouwelijke vorm leeft
En dus te weinig mannelijke energie, heb je grote kans dat iets je snel te veel wordt. Je bent supergevoelig voor prikkels, grenzen stellen is lastig, voldoende voor jezelf opkomen ook, omdat je hiervoor de mannelijke kant nodig hebt. Je voelt je snel emotioneel meegenomen worden. Door je vrouw zijn kun je je goed inleven in anderen en diep in je gevoel zakken. Maar door die disbalans kun je jezelf ook in je gevoel verliezen waardoor je niet meer stevig staat in de buitenwereld.

Dus als je je veilig voelt door voldoende mannelijke energie kun jij je hart openen en je vrouwelijke energie laten stromen. Dan kun jij je hart verbinden met je denken en je doen, essentieel voor jouw levensgeluk.

Vrouwen kunnen sterk zijn als een man, maar zijn ze ook sterk als vrouw?

Tijdens deze bijeenkomsten gaan we contact maken
Met jouw pure vrouw zijn en de verschillende lagen hierin. Een verdiepingsproces om uiteindelijk steeds meer thuis te komen bij jezelf, als vrouw en hiermee je innerlijke passie. Je gaat vanuit je ware natuur krachtig en met kwetsbaarheid je leven krachtiger bewandelen zodat je minder een speelbal wordt van je omgeving en omstandigheden.

Collectief gezien heerst er onder vrouwen nog veel pijn, verdriet en boosheid
We kunnen bewust of onbewust pijn en verdriet dragen vanuit onze vrouwenlijn (moeders, grootmoeders). We hebben allemaal iets meegemaakt wat ons geraakt heeft. Door op reis te gaan met jezelf en de andere vrouwen, zal de energie weer vrij uit kunnen gaan stromen, zodat je weer die krachtige pure vrouw wordt.

Bij deze bijeenkomsten gaan we telkens met een ander vrouw gerelateerd thema aan de slag.  Je zult ervaren dat er telkens weer een gezamenlijkheid is. Ik bied puur vrouw zo nu en dan als losse workshop aan en tevens als jaarprogramma (met thema’s).

De opzet van deze dagen
Is dat er zachtheid, meer zelfvertrouwen, meer natuurlijke kracht, intuïtie, onbevangenheid, liefde en vrijheid ontstaat. Ingrediënten die al in je vrouw zijn aanwezig zijn. Ontmoetingen met jezelf en de ander, een cadeau met liefdevolle en diepgaande ervaring. Jouw grootste kracht is zijn en niet doen.

Voor wie?
Voor vrouwen die hun ware zelf willen leven. Verdieping willen in hun vrouw zijn en zich willen verbinden met zichzelf, andere vrouwen en de (hun eigen) natuur. Heb je zin om samen te zijn, elkaar te ontmoeten, inspireren, delen, dromen en helen?

Waarom met paarden?
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal en energie. Ze voelen direct dat er iets is wat aandacht vraagt. Paarden streven naar balans in de kudde, immers dit is nodig voor hun overleving. Dat wat niet klopt of ontbreekt/nodig is wijzen ze aan, maken ze zichtbaar. Het bijzondere is dat het paard juist reageert op wat wij het meest afweren. Dit kan confronterend zijn maar uiteindelijk heel bevrijdend.

We gaan dit organiseren op een prachtige plek in de natuur te Albergen. Spreekt je dit aan? Neem dan gerust Contact met me op of kijk voor data HIER. (jaarprogramma) of HIER voor data losse workshop.

Wie is Sandra?
Een groot deel van mijn leven had ik het gevoel dat ik altijd maar moest doen wat er van me verwacht werd. Op de momenten dat ik me verzette en ging bokken en steigeren kreeg ik straf. Ik voelde me vaak opgesloten en kreeg het gevoel dat het nooit goed was. En steeds meer verlangde ik naar vrijheid en ruimte voor mezelf. Die ruimte vond ik bij paarden. Ik voelde me vrij en verbonden en meer mezelf dan ooit. Dat was voor mij het ultieme geluk! Sindsdien zijn paarden altijd in mijn leven gebleven.

Samen met de paarden lukte het me om de diepte in te gaan met als gevolg flinke transformaties. En hoe meer ik me ont-wikkelde hoe meer ik ontdekte dat mijn burn-outs met name te maken hadden met het niet volledig leven van mijn ware natuur, de vrouw in mij. Ik was gericht op hard en veel werken, presteren en de buitenwereld. Mijn vrouwelijke kwetsbaarheid, intuïtie, wijsheid en kracht durfde ik niet te laten zien. Immers was daar geen ruimte voor.

Dankzij de paarden heb ik geleerd om stap voor stap dichter bij mezelf te komen en me vrij te voelen in mijn handelen, zodat ik steeds meer kan doen wat ik werkelijk wil. En dat gun ik jou ook, pure vrouw! Er bestaat voor mij niets mooiers dan dat. Want het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Als je jezelf vindt, kun je het leven leiden dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!

Harte groet,
Sandra Slym

Contact     Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *