Coaching met paarden Twente

coachen met paarden Twente Ben je op zoek naar de juiste manier van coachen met paarden in Twente? Bij Sandra Coachen met Paarden ben u helemaal aan het juiste adres. Sandra Slym is vanaf 2010 actief als Equine Assisted Coach en is vanaf jonge leeftijd al in de week met paarden en coaching. Sandra richt zich met coachen met paarden in Twente op een brede doelgroep. Denk hierbij aan kinderen (met ADHD/PDD-NOS), ouders, bedrijven, maar ook begeleidt Sandra mensen met een eigen paard. Ben je dan ook op zoek naar coaching met paarden, dan ben je bij Sandra Coachen met Paarden op de juiste plek.

Coachen met paarden in Twente

Sandra Slym heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Begin je aan coaching met paarden in Twente dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Aangesloten bij Nobco
  • Ingeschreven bij Kreac
  • Privé locatie (ook mogelijk op locatie en evenementen)
  • Equine Assisted Coaching
  • Kracht is het laten bij de persoon zelf
  • Reading en healing van dieren ook mogelijk
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Gelijkwaardigheid

Sandra Coachen met Paarden in Twente

Sandra Slym biedt met haar coaching met paarden in Twente twee verschillende workshops aan. De eerste workshop is Natuurlijk communiceren met paarden waarbij er wordt geleerd om op een andere manier naar paarden te kijken en daarmee de verbinding met ze aan te gaan. Op deze wijze leer je natuurlijk communiceren met je paard door het verbeteren van je houding, ademhaling, lichaamstaal en energie.

De tweede workshop die Sandra Coachen met Paarden in Twente geeft is Familie- en structuuropstellingen met behulp van paarden. Deze workshop is gericht op de indeling van de familie en welke rol paarden hierbij hebben. Tijdens deze workshop wordt er gezamenlijk gekeken naar wat er werkelijk gebeurd in jouw belevingswereld. Heb je soms klachten zowel fysiek als emotioneel of bemerk je dat je continu tegen hetzelfde probleem aanloopt? Dan kan Sandra met haar coaching met paarden in Twente je uitkomst bieden voor heling en meer helderheid.

Ja, ik wil meer informatie over een workshop coaching met paarden in Twente

Ben je geïnteresseerd geraakt in een workshop voor coaching met paarden in Twente door Sandra Slym? Vul het aanmeldformulier en kies datgene waar je je voor wilt aanmelden. Bekijk de agenda voor meer informatie over data en locaties.

Wil je Sandra uitnodigen voor een workshop coaching met paarden op locatie? Ook dat kan! Vul dan het contactformulier in. Ook kan je telefonisch contact opnemen via 06 135 936 87 of mailen naar Sandra.

Contact     Aanmelden