Coaching paarden

coaching paardenJe zoekt een workshop in coaching van paarden? Sandra Slym werkt sinds 2010 als Equine Assisted Coach. Vanaf haar kindertijd lopen paarden als een rode draad door haar leven. De doelgroep van Sandra is erg breed; kinderen (met ADHD/PDD-NOS), ouders, bedrijven, maar ook begeleidt Sandra mensen met een eigen paard. Dus of je nou ouders begeleiding, teambuilding voor je bedrijf of iets anders zoekt: bij Sandra ben je aan het juiste adres.

‘ Coaching paarden ‘ bij Sandra?

Wanneer je graag iets wil leren in de coaching paarden kun je het best naar Sandra gaan, daar ben je namelijk verzekerd van een aantal voordelen:

  • Aangesloten bij Nobco
  • Ingeschreven bij Kreac
  • Privé locatie (ook mogelijk op locatie en evenementen)
  • Equine Assisted Coaching
  • Reading en healing van dieren ook mogelijk
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Gelijkwaardigheid

Een workshop in de coaching van paarden

Sandra heeft twee verschillende workshops in coaching paarden. Bij de workshop ‘Natuurlijk coaching paarden’ wordt er geleerd om op een andere wijze te kijken naar paarden en vanuit daar een verbinding met ze aan te gaan. Op een natuurlijke wijze leren communiceren met je paard; door middel van houding, lichaamstaal, ademhaling, energie en dergelijke.

De workshop ‘Familie- en structuuropstellingen met behulp van paarden’ is daarentegen gericht op de indeling van familie en welke rol paarden hierin hebben. Er wordt samen gekeken naar wat er wezenlijk afspeelt in jou en jouw systeem. Soms heb je last van klachten (fysiek/emotioneel) of ervaar je dat je telkens tegen hetzelfde probleem aanloopt. Een opstelling met paarden brengt dan helderheid en heling.

Ja, ik wil meer informatie over coaching van paarden!

Geïnteresseerd in een workshop ‘ coaching paarden ‘ bij Sandra? Vul het aanmeldformulier en kies datgene waar je je voor wilt aanmelden. Bekijk de agenda voor meer informatie over data en locaties.

Wil je Sandra uitnodigen voor een workshop met paarden op locatie? Dat kan ook! Vul dan het contactformulier in. Ook kan je telefonisch contact opnemen via 06 135 936 87 of mailen naar Sandra.

Contact     Aanmelden