Equine assisted coach gezocht?

Equine assisted coach Je zoekt een equine assisted coach? Sandra Slym werkt sinds 2010 als Equine Assisted Coach. Vanaf haar kindertijd lopen paarden als een rode draad door haar leven. De doelgroep van Sandra is erg breed; kinderen (met ADHD/PDD-NOS), ouders, bedrijven, maar ook begeleidt Sandra mensen met een eigen paard. Dus of je nou ouders begeleiding, teambuilding voor je bedrijf of iets anders zoekt: bij Sandra ben je aan het juiste adres.

Equine assisted coach – waarom Sandra coachen met paarden?

Wanneer je een equine assisted coach bij Sandra volgt, ben je verzekerd van een aantal voordelen:

  • Aangesloten bij Nobco
  • Ingeschreven bij Kreac
  • Privé locatie (ook mogelijk op locatie en evenementen)
  • Equine assisted coach
  • Kracht is het laten bij de persoon zelf
  • Reading en healing van dieren ook mogelijk
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Gelijkwaardigheid

Equine assisted coach Sandra Slym

Sandra heeft twee verschillende workshops als equine assisted coach met paarden. Bij de workshop ‘Natuurlijk communiceren met paarden’ wordt er geleerd om op een andere wijze te kijken naar paarden en vanuit daar een verbinding met ze aan te gaan. Op een natuurlijke wijze leren communiceren met je paard; door middel van houding, lichaamstaal, ademhaling, energie en dergelijke. De workshop ‘Familie- en structuuropstellingen met behulp van paarden’ is daarentegen gericht op de indeling van familie en welke rol paarden hierin hebben. Er wordt samen gekeken naar wat er wezenlijk afspeelt in jou en jouw systeem. Soms heb je last van klachten (fysiek/emotioneel) of ervaar je dat je telkens tegen hetzelfde probleem aanloopt. Een opstelling met paarden brengt dan helderheid en heling.

Ja, ik wil meer informatie over een equine assisted coach!

Geïnteresseerd in een equine assisted coach van Sandra? Vul het aanmeldformulier en kies datgene waar je je voor wilt aanmelden. Bekijk de agenda voor meer informatie over data en locaties. Wil je Sandra uitnodigen voor een workshop als equine assisted coach op locatie? Ook dat kan! Vul dan het contactformulier in. Ook kan je telefonisch contact opnemen via 06 135 936 87 of mailen naar Sandra.

Contact     Aanmelden