Aarden met Paarden ont-moetingsdag

Start: 21 september 10.30 uur
Einde: 21 september 17.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28,
7665 ST  Albergen Overijssel

Aarden met Paarden Ont-moetingsdag.

  • Voor iedereen die verlangt naar authenticiteit in zijn/haar leven,
  • Voor iedereen die meer kwaliteit wil in zijn leven/werk,
  • Voor iedereen die bereid is zichzelf te ontmoeten.

Contact with horses will change your life.

Wil je zien, ervaren en voelen hoe het is om op een authentieke en natuurlijke wijze te communiceren? Én wil je ook eens ervaren wat ik met coachen met paarden kan betekenen voor jou? Ervaring met paarden is niet nodig. Ik werk met de paarden vanaf de grond, er wordt dus niet gereden. Als je nog niet vertrouwd bent met paarden; geen probleem, ik neem de tijd en je moet niets! Je kunt deze dag bijwonen als verrijking van je persoonlijke leven, en er zijn ook deelnemers die het heel bewust als verrijking in hun werk gebruiken.

PROGRAMMA: 10.30 – 17.00 uur (max. 10 deelnemers):

Ontvangst met kopje koffie, thee en iets lekkers. Hierbij vertel ik je kort iets over mezelf en mijn werkwijze. Je krijgt een korte introductie over hetgeen we gaan doen deze dag.

Deel 1:

Authentiek en natuurlijk communiceren.
Wat breng je bewust en onbewust over op je omgeving/de ander?
Ik laat je zien en ervaren hoe je op een natuurlijke wijze wezenlijk contact maakt binnen jezelf en vervolgens je omgeving. We doen deze oefeningen tussen de paarden, waardoor je heel natuurlijk (én authentiek!) feedback krijgt.
Hoe zou het zijn om zonder “ruis” te communiceren? En dat je zonder veel inspanning dingen voor elkaar krijgt? Door de directe feedback van de paarden ga je jezelf beter begrijpen en kun je ook de vertaalslag maken naar je dagelijks leven. Samen werken we naar bewustwording, groei en ontwikkeling.

Gezamenlijke lunch

Deel 2:

Gezamenlijke opstelling met het thema van de dag (met hulp van paarden).
In de ochtend wordt snel genoeg duidelijk wat het gezamenlijke thema is van de deelnemers. Hierover doen we een zogenaamde opstelling. Ieder van jullie ontvangt hierdoor heel direct mooie inzichten en heling in dit thema. Ook hier weer ondersteunen de paarden op een krachtige en authentieke wijze. Ze maken heel direct helder wat geheeld en/of ontwikkeld mag worden.

Afsluiting
Uiteraard bied ik je tijdens deze dag, maar ook na afloop, de gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer je open staat voor contact met een paard, écht contact, dan gebeurt er iets met je. Ze weten een diepgaande verandering in je teweeg te brengen!

Je investering voor deze dag is €175,-
Dit is inclusief koffie, thee, sapjes en iets lekkers. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Aangezien ik graag kwaliteit bied is de groepsgrootte beperkt tot 10 deelnemers.

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Contact     Boek hier je deelname