Puur Vrouw workshop

Start: 4 mei 10.30 uur
Einde: 4 mei 17.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28,
7665 ST  Albergen Overijssel

Speciaal voor jou, pure vrouw!

Wil jij:
 
> Contact maken met jouw intuïtie en wijsheid?
> Je hart openen en volgen?
> Minder angst, meer zelfvertrouwen?
> Meer ruimte, vrijheid en liefde voor jezelf?
> Vanuit je ware natuur je leven krachtig én met kwetsbaarheid bewandelen?

We gaan samen met de paarden inzichten en kennis delen waardoor je nog meer in je vrouwelijke kracht komt. Zodat je leven meer betekenis krijgt, je zelfbewustzijn groter wordt en je kwaliteit van leven toeneemt.
Wat betekent vrouw zijn voor jou?
En wie ben je als vrouw als je uit je rollen stapt? We zijn gewend geraakt om veel op een mannelijke manier te denken, te doen en te handelen. Dit is ons met de paplepel ingegoten. De mannelijke manier is gericht op de buitenwereld: presteren, sneller en harder. Maar hoe is dat voor jou? Lukt het je nog om alle ballen in de lucht te houden?

 

De vrouwelijke manier
Is meer gericht op de innerlijke wereld: intuïtie, zachtheid, compassie, stilte en rust. Je innerlijke rijkdom en wijsheid komt van binnen uit. Pak je ruimte en rust, het is goed om je af en toe eens terug te trekken. De vrouw in jou is puur, onbevangen, speels en vrij. Zij is in staat om haar hart te openen en te ontvangen, ze durft kwetsbaar én krachtig te zijn.

Vrouwenlijn
Collectief gezien heerst er onder vrouwen nog veel pijn, verdriet en boosheid. We kunnen bewust of onbewust pijn en verdriet dragen vanuit onze vrouwenlijn (moeders, grootmoeders). We hebben allemaal iets meegemaakt wat ons geraakt heeft. Door op reis te gaan met jezelf en de andere vrouwen, zal de energie weer vrij uit kunnen gaan stromen, zodat je weer die krachtige pure vrouw wordt. Lees hier meer.

Vrouwen kunnen sterk zijn als een man, maar zijn ze ook sterk als vrouw?

Tijdens deze dag
Gaan we contact maken met jouw pure vrouw zijn en de verschillende lagen hierin. Een verdiepingsproces om uiteindelijk steeds meer thuis te komen bij jezelf, als vrouw en hiermee je innerlijke passie. Je gaat vanuit je ware natuur krachtig en met kwetsbaarheid je leven krachtiger bewandelen zodat je minder een speelbal wordt van je omgeving en omstandigheden.

De opzet van deze dag
Is dat er zachtheid, meer zelfvertrouwen, meer natuurlijke kracht, intuïtie, onbevangenheid, liefde en vrijheid ontstaat. Ingrediënten die al in je vrouw zijn aanwezig zijn. Ontmoetingen met jezelf en de ander , een cadeau met liefdevolle en diepgaande ervaring. Jouw grootste kracht is zijn en niet doen.

Voor wie?
Voor vrouwen die hun ware zelf willen leven. Verdieping willen in hun vrouw zijn en zich willen verbinden met zichzelf, andere vrouwen en de (hun eigen) natuur. Heb je zin om samen te zijn, elkaar te ontmoeten, inspireren, delen, dromen en helen?

Waarom met paarden?
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal en energie. Ze voelen direct dat er iets is wat aandacht vraagt. Paarden streven naar balans in de kudde, immers dit is nodig voor hun overleving. Dat wat niet klopt of ontbreekt/nodig is wijzen ze aan, maken ze zichtbaar. Het bijzondere is dat het paard juist reageert op wat wij het meest afweren. Dit kan confronterend zijn maar uiteindelijk heel bevrijdend.

We gaan dit organiseren op een prachtige plek in de natuur te Albergen. Tevens is het mogelijk om je aan te melden voor het Jaarprogramma Puur Vrouw.

Programma: 10.30 – 17.00 uur (groepsgrootte maximaal 10)

Je bijdrage is €175,-

Dit is inclusief koffie, thee, sapjes en iets lekkers. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Wie is Sandra?
Op school had ik het gevoel dat ik in het gareel moest lopen en maar moest doen wat er van me verwacht werd. Op de momenten dat ik me verzette en ging bokken en steigeren kreeg ik straf. Ik voelde me vaak opgesloten en kreeg het gevoel dat het nooit goed was. En steeds meer verlangde ik naar vrijheid en ruimte voor mezelf. Die ruimte vond ik bij paarden. Ik voelde me vrij en verbonden en meer mezelf dan ooit. Dat was voor mij het ultieme geluk! Sindsdien zijn paarden altijd in mijn leven gebleven.

Samen met de paarden lukte het me om de diepte in te gaan met als gevolg flinke transformaties. En hoe meer ik me ont-wikkelde hoe meer ik ontdekte dat mijn burn-outs met name te maken hadden met het niet volledig leven van mijn ware natuur, de vrouw in mij. Ik was gericht op hard en veel werken, presteren en de buitenwereld. Mijn vrouwelijke kwetsbaarheid, intuïtie, wijsheid en kracht durfde ik niet te laten zien. Immers was daar geen ruimte voor of ik zou op “de brandstapel” eindigen.

Dankzij de paarden heb ik geleerd om stap voor stap dichter bij mezelf te komen en me vrij te voelen in mijn handelen, zodat ik steeds meer kan doen wat ik werkelijk wil. En dat gun ik jou ook, pure vrouw! Er bestaat voor mij niets mooiers dan dat. Want het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Als je jezelf vindt, kun je het leven leiden dat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt!

Harte groet,
Sandra Slym

Contact     Boek hier je deelname