Transformatiecirkel met Paarden

Start: 22 juni 13.00 uur
Einde: 22 juni 16.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28,
7665 ST  Albergen Overijssel

Transformatiecirkel met Paarden

Tijdens deze cirkel laten we ons leiden door de paarden. Zij wijzen je de weg naar meer lichtheid, vreugde, plezier, liefde en verbinding door heelheid binnen jezelf. Waar je in het hier en nu vastloopt gaan we transformeren.

Contact with horses will change your life.

We werken in de cirkel zowel systemisch als energetisch. Kaders worden losgelaten zodat we op diep zielsniveau contact maken met datgene wat je in het hier en nu belemmert. Hierdoor is diepgaande transformatie mogelijk.

PROGRAMMA: 13.00 – 16.00 uur (max. 8 deelnemers):

Ontvangst met kopje koffie, thee en iets lekkers.

Waarom met paarden?
Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal en energie. Ze voelen direct dat er iets is wat aandacht vraagt. Paarden streven naar balans in de kudde, immers dit is nodig voor hun overleving. Dat wat niet klopt of ontbreekt/nodig is wijzen ze aan, maken ze zichtbaar. Het bijzondere is dat het paard juist reageert op wat wij het meest afweren. Dit kan confronterend zijn maar uiteindelijk heel bevrijdend.

Blokkades hebben een kern en een kern getransformeerd betekent dat je weer verder kunt in het leven met hernieuwde handvatten.
Het samenwerken met de paarden geeft mooie, eerlijke inzichten en wonderbaarlijke helingen. Immers ook paarden laten jou voelen en ervaren.

Laat je verrassen en verwonderen hoe snel iets kan transformeren in deze cirkel van heling. Ik en de paarden laten ons leiden door de energie tijdens deze transformatiecirkel.

Wanneer je open staat voor contact met een paard, écht contact, dan gebeurt er iets met je. Ze weten een diepgaande verandering in je teweeg te brengen!

Je investering voor deze cirkel is €89,-
Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Aangezien ik graag kwaliteit bied is de groepsgrootte beperkt tot 8 deelnemers.

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Contact     Boek hier je deelname