Van angst naar vertrouwen

Start: 21 oktober 10.30 uur
Einde: 21 oktober 17.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28,
7665 ST  Albergen Overijssel

Leven vanuit het overleven is leven vanuit angst.

We zijn grotendeels opgevoed met angst. We worden door de kranten, media, systemen waarin we ons bevinden continu belaagd met wat we moeten doen om bijvoorbeeld gezond te kunnen blijven, we laten ons overal voor verzekeren want stel je toch eens voor dat…Vanaf  jongs af aan moeten we bezig zijn met hoe ons geld te verdienen voor onze toekomst en onze oude dag. Eigenlijk worden we gewoon bang gemaakt want als we niet doen wat we volgens de omgeving moeten doen, dan? Ja, dan wat? We gaan behoorlijk verkrampt door het leven en dan is het niet verwonderlijk dat uit je comfortzone stappen, behoorlijk spannend is. Velen zijn zich nog niet volledig bewust hoezeer angst de regie heeft. Stress en onrust zijn termen die we wel kennen, echter daaronder sluimert angst.

Angst heeft te maken met conditionering en welke gedachten en overtuigingen je hebt. Angst laat ons zien waar nog delen zitten binnen jezelf die geheeld mogen worden. Hoe meer hoe beter want het brengt je dichter bij jezelf en bij je intuïtie. En je intuïtie vertelt jou wat het beste voor je is vanuit vertrouwen. Als we vanuit stress en dus angst blijven leven worden we uiteindelijk ziek, we raken overbelast, onze immuunsysteem haakt af enzovoort. Daarom is het zo belangrijk om te kijken waar we nu eigenlijk zo bang voor zijn en dat te gaan helen. Dit alles begint met durven VOELEN.

Met een kleine groep mensen (maximaal 10 deelnemers) gaan we dit in een veilige setting onderzoeken en verhelderen. Je gaat zeker weer met waardevolle inzichten naar huis.

Ik werk deze dag veel vanuit opstellingen werk. En het meest bijzondere is dat de paarden ons deze dag op een prachtige manier ondersteunen en helpen. Intuïtief en zonder oordeel. Als je eerder bij mij een dag gevolgd hebt ken je inmiddels de krachtige ondersteuning die ze geven.

Ga je met mij dit avontuur aan?

Ik hoor graag van je!

PROGRAMMA: 10.30 – 17.00 uur (max. 10 deelnemers):

Deze dag zorg ik voor koffie, thee en iets lekkers. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Je investering bedraagt €175,-.

Aangezien ik graag kwaliteit bied is de groepsgrootte beperkt tot 10 deelnemers.

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Contact     Boek hier je deelname