Inzicht in je relatie(s).

Start: 22 februari 10:30 uur
Einde: 22 februari 17.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28
7665 ST  Albergen

Kom nu voordelig kennismaken met mijn bijzondere werkwijze door als representant deel te nemen voor maar liefst €75,-.  Lees onderaan bij “rollen” wat het representeren betekent en jou gaat brengen. 

Relatie(s) en gedoe, komt je dat bekend voor? Relatie is vaak een thema wat ter sprake komt in mijn sessies met cliënten. Ze zijn er in vele vormen: met je (ex)partner, kinderen, vader, moeder, broer of zus en vrienden. Maar je hebt ook werkgerelateerde relaties zoals je leidinggevende, collega’s enzovoort.

Vaak is de relatie met je partner, ouders, kinderen, broers of zussen een relatie die dicht bij je staat. Met name deze relaties hebben de grootste invloed op ons. Sommige relaties zijn warm en liefdevol en brengen je veel positiviteit en levensvreugde. Sommige relaties verlopen stroef, moeizaam en zitten vol conflicten.

Maar ook deze relaties zijn er om je groei en ontwikkeling te brengen. Echter hebben we ook onze blinde vlekken en/of is er een systemische verstrikking en zien we vaak niet de oplossing die het probleem juist laat zien. Vaak is dieper kijken vanuit het systemisch perspectief nodig.

Gedoe is goed en bevat een verborgen wijsheid!

  • Wil je meer helderheid en heling over de relatie(s) in jouw leven?
  • Ervaar je telkens hetzelfde probleem?
  • Wil je inzicht in jouw patroon in je relatie(s)?
  • Ervaar je een “onverklaarbaar” verdriet, gemis of soort leegte?
  • Twijfel je over bepaalde keuzes en kom je daardoor niet verder?
  • Wil je meer verdieping en geluk binnen jezelf en je relatie(s) ervaren?

Als je ‘ja’ zegt op een of meer van deze vragen, dan herken je misschien dit:

Het is soms alsof je in rondjes loopt. Telkens weer ervaar je dezelfde problemen, dezelfde situaties, dezelfde patronen in je relatie(s) met terugkerende gedachten en gevoelens die je belemmeren. Je snapt het niet en het lukt je niet om het te veranderen. Of je voelt je leeg en verlangt naar meer verdieping en vreugde, maar hebt geen idee hoe je dit kunt creëren.

Gelukkig kun je wel iets doen om dit te doorbreken. Een opstelling met paarden kan je zicht geven op dat wat jou blokkeert, wat je mist of waar je verdriet van hebt.

En als je daar zicht op krijgt, krijg je helderheid, want dan zie je opeens wat altijd onzichtbaar is geweest en dan kun je ernaar kijken. Dat geeft een nieuw perspectief en daardoor komt er beweging in. Dit gebeurt al tijdens de opstelling, dus er verandert meteen iets in het systeem.

En dat heeft verrassende en transformerende effecten. Je komt los van de belemmerende patronen en obstakels in je systeem, waardoor je nieuwe ruimte krijgt en meer vrijheid ervaart om te handelen zoals dat bij jou past. En daardoor ervaar je meer rust, verdieping en plezier in je relatie en je leven.

Voel je je hierdoor aangesproken? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Je ervaart dan in één dag wat een opstelling met paarden voor jou doet.

WAT IS JE INVESTERING?

Voor particulieren is de investering €135,- (vraaginbrenger) en € 75,- (representant) inclusief BTW. Voor werknemers die de workshop vergoed krijgen door hun werkgever, voor bedrijven en voor zzp’ers is de investering €135,- (vraaginbrenger) en € 75,- (representant) exclusief BTW.

Dit bedrag is inclusief koffie, thee en lekkers. De lunch is niet inbegrepen – neem dus zelf een lunchpakketje mee!

ROLLEN:
Inbrengen vraag: Tijdens deze workshop kunnen drie deelnemers hun eigen situatie en vragen hierover inbrengen. Hierin doen we dan een opstelling. (bijdrage €135,-)

Representeren: Je neemt deel in de opstellingen van de vraagstellers. Dit levert jou als representant minstens net zoveel op! Het is namelijk niet voor niets dat jij door de vraagsteller gevraagd wordt om op een plek te gaan staan. Je krijgt antwoorden en inzichten op vragen/thema’s die ook binnen jouw systeem aanwezig zijn. En dat is dus géén toeval. (bijdrage €75,-)

Aangezien ik graag kwaliteit bied is de groepsgrootte beperkt tot 10 deelnemers.

Contact     Boek hier je deelname