Familieopstellingen met paarden Twente

familieopstellingen met paarden twente

Ben je op zoek naar een familieopstellingen met paarden in Twente? Sandra Slym werkt sinds 2010 als Equine Assisted Coach. Vanaf haar jeugd lopen paarden als een rode draad door haar leven. Sandra helpt met haar familieopstellingen met paarden in Twente een groot publiek. Denk hierbij aan kinderen (met ADHD/PDD-NOS), ouders, bedrijven, maar ook begeleidt Sandra mensen met een eigen paard. Dus of je nou ouders begeleiding, teambuilding voor je bedrijf of iets anders zoekt: bij Sandra ben je aan het juiste adres.

Familieopstellingen met paarden Twente– Sandra Coachen met Paarden

Wil je graag werken aan familieopstellingen met paarden in Twente dan bent u bij Sandra Coachen met Paarden aan het juiste adres. Lees hieronder de voordelen van familieopstellingen met paarden in Twente:

  • Aangesloten bij Nobco
  • Privé locatie (ook mogelijk op locatie en evenementen)
  • Equine Assisted Coaching
  • Reading en healing van dieren ook mogelijk
  • Ingeschreven bij Kreac
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Gelijkwaardigheid

Familieopstellingen met paarden dankzij Sandra

Bij Sandra Coachen Met Paarden kun je terecht voor opstellingen met paarden. Zo geeft Sandra onder andere de workshop ‘Familie- en structuuropstellingen met behulp van paarden’ waarmee je gezondheidsklachten, fysiek en of emotionele klachten, relatieproblemen, persoonlijke en werkgerelateerde problemen kunt verbeteren/inzichtelijk maken/oplossen . Naast deze workshop kun je bij Sandra Coachen Met Paarden ook terecht voor een individuele familieopstelling (of structuuropstelling) om in een veilige omgeving aan uw persoonlijke vragen en of werkgerelateerde vragen/problemen te werken.

Ook als bedrijf, team of organisatie kun je bij Sandra Coachen Met Paarden terecht om procesmatige problemen in kaart te brengen en te verbeteren door middel van een workshop ‘Organisatieopstelling met behulp van paarden‘. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat zich onbewust afspeelt binnen de organisatie. Vragen die je als organisatie/bedrijf hebt en de tot nu toe gebruikte oplossingen die niet het gewenste resultaat geven. Een organisatieopstelling laat zien welke dynamieken er onbewust spelen en wat er nodig is om het bedrijf weer gezonder te krijgen zodat het zich verder kan ontwikkelen in de gewenste richting.

Kortom, loop je altijd tegen dezelfde problemen aan, persoonlijk en of zakelijk? Neem dan contact op met Sandra om deze problemen te verhelpen door middel van familieopstellingen met paarden.

Ja, ik wil meer informatie over familieopstellingen met paarden in Twente!

Geïnteresseerd in familieopstellingen met paarden in Twente bij Sandra Coachen met Paarden? Vul het aanmeldformulier en kies datgene waar je je voor wilt aanmelden. Bekijk de agenda voor meer informatie over data en locaties.

Wil je Sandra uitnodigen voor een workshop met paarden op locatie? Ook dat kan! Vul dan het contactformulier in. Ook kan je telefonisch contact opnemen via 06 135 936 87 of mailen naar Sandra.

Contact     Aanmelden