Natural Horsemanship

coachen met paarden Twente Wil jij op een meer natuurlijke manier omgaan met paarden? Natural Horsemanship leert je alles over het gedrag en de interactie van het paard in combinatie met je eigen gedrag en interactie. Sandra Slym helpt mensen waarvan het paard ongewenst gedrag vertoont of fysieke en/of emotionele problemen laat zien. Als Equine Assisted Coach daagt ze je uit om uit je comfort zone te stappen. Daarnaast kun je ook bij Sandra terecht als je op een andere manier wilt kijken naar paarden en van daaruit een verbinding wilt aangaan. Met Natural Horsemanship in Twente en omgeving kom je in diepgaand contact met je paard!

Natural Horsemanship Overijssel

Vanuit vertrouwen, respect, samenwerking en verbinding een bijzondere band aangaan met je paard, dat is wat Natural Horsemanship je brengt. Je leert de lichaamstaal van een paard te lezen en te luisteren naar wat een paard je te vertellen heeft. Daarnaast is je eigen lichaamstaal, houding, ademhaling, spierspanning, energie, verbinding, leiderschap, focus en intentie van belang. Natual Horsemanship in Overijssel en omgeving is bovendien gebaseerd op vrijheid: we rijden bit- en zadelloos. Dit zorgt voor een veel verfijnder contact met je paard. De dwang valt namelijk weg, het paard heeft geen pijn en voelt zich niet benauwd. Sandra Slym werkt dan ook met maximale vrijheid voor het paard.

Wat levert Natural Horsemanship op?

Zolang je als mens duidelijk bent in wat je wilt van je paard, is het paard zowel fysiek als emotioneel in staat onze opdracht uit te voeren. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hulp- of dwangmiddelen. Een paard dat in aanraking is (geweest) met Natural Horsemanship…:

  • …wordt zachter in de omgang
  • …krijgt meer vertrouwen
  • …is blij en volgzaam in de omgang – zelfs de meest lastige paarden
  • …doet wat jij wilt omdat het paard er zélf voor kiest
  • …wordt zeer sociaal en gaat communiceren door middel van lichaamstaal

Kies voor Natural Horsemanship in Hengelo

Hoe zou het zijn om je paard volledig te begrijpen? Ontdek het natuurlijke gedrag en de behoeftes van je paard door middel van Natural Horsemanship in Hengelo en omstreken! Word een authentieke leider voor je paard en creëer harmonie tijdens het rijden en in de omgang. Elk wezen is uniek, ontdek dus het natuurlijke gedrag en de behoefte van jouw paard!

Contact     Aanmelden