Workshop natuurlijk communiceren met paarden.

In deze workshop leer ik je om op een andere wijze te kijken naar paarden en van daaruit een verbinding met ze aan te gaan.

Je leert op een natuurlijke wijze te communiceren met paarden door te letten op houding, lichaamstaal, ademhaling, energie, verbinding, focus, leiderschap, intentie, spierspanning. Dit kan zowel via vrij werken, grondwerk als via het rijden. Tijdens deze workshop werken we vanaf de grond met de paarden. Ik leer je over het natuurlijke gedrag, behoeftes en lichaamstaal van paarden en deze te lezen.

Het werken aan een relatie met je paard vanuit vertrouwen, verbinding en samenwerking. Door middel van grondwerk leer je natuurlijk met je paard te communiceren. Dit in alle vrijheid, met bewustwording van jouw lichaamstaal, natuurlijk leiderschap en communicatie. Van daaruit is het mogelijk om op een meer natuurlijke wijze te gaan paardrijden. Je leert om met een “zacht oog” samen te werken met paarden.

De workshop natuurlijk communiceren met paarden bestaat uit een kort theoretisch gedeelte, oefeningen met elkaar en oefeningen met de paarden.

Tijdstip: 11.00 uur – circa 16.00 uur.

Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Voor een lunchpakketje dien je zelf te zorgen.

Investering:
Particulieren 95 euro inclusief BTW
Vergoedingen door werkgevers/bedrijven/zzp’ers 95 euro exclusief BTW (factuur)

Voor informatie over data en locaties verwijs ik je naar de agenda
Ook is het mogelijk mij uit te nodigen voor het geven van workshops op locaties.

Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen, of even te bellen. Nog sneller is via het contactformulier.

Contact     Aanmelden