DE SLEUTEL NAAR VRIJHEID

ERVAAR JE STRESS, VERMOEIDHEID, ONTEVREDENHEID?
Dan is het wellicht tijd om uit jouw comfortzone te stappen.

Herken je dit?

Een deel van jou wil ontdekken, een ander deel wil zekerheid en hiermee kies je liever, meestal onbewust voor veiligheid: Jouw comfortzone. Een aangename plek, daar wil je toch ook niet uit en waarom zou je? Toch ben ik er achter gekomen dat het een soort van gevangenis is waarin je jezelf belemmert om in beweging te komen en je de regie over je leven niet (volledig) in eigen handen hebt.

Signalen.

Ervaar jij stress, verveling, vermoeidheid, jaloezie, ontevredenheid, laag zelfvertrouwen of heb je negatieve beelden en beperkende overtuigingen over jezelf? Bedenk je telkens excuses om bepaalde zaken niet op te pakken? Dan is het tijd om uit je comfortzone te stappen.

Wat levert je dit op?

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg!
Wil jij het beste uit jezelf halen, meer uitdagingen, verbeteringen relaties/werk, positieve veranderingen? Dan zul je uit je comfortzone moeten stappen. Groei en ontwikkeling zit namelijk niet in je comfortzone. Je zult zien dat je steeds groter gaat denken, meer zelfvertrouwen ontwikkelt, steviger in je schoenen gaat staan en meer levensvreugde ervaart.

De sleutel naar vrijheid ontdek je als je bereid bent om jezelf te ontdekken. Kies jij voor een stap voorwaarts naar persoonlijke groei en ontwikkeling of liever een stap terug naar veiligheid?

Hoe vaak durf jij een stapje uit je comfort zone te zetten?

Laat je eens stap voor stap meenemen door het paard over de grenzen van jouw comfortzone. Samen kijken, ontdekken, leren, inzicht krijgen en ontwikkelen. Je wordt door het paard uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen, hierbij ervaar je direct en eerlijk feedback op jouw handelen. Geen woorden maar paarden!

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *