Ruimte voor je dromen en verlangens

Start: 14 december 10.30 uur
Einde: 14 december 17.00 uur
Locatie: Erve Vleerboer
Vleerboersweg 28,
7665 ST  Albergen Overijssel

Leef jij je droom? Of droom jij je leven?

Als kind hebben we allemaal nog heel onbevangen onze verlangens. Deze verlangens kunnen heel geleidelijk steeds meer ingeruild worden voor dat wat “moet”. Of dat wat we denken dat moet. Zo kan het zijn dat je steeds meer van je levensvreugde inruilt voor een schijnbare zekerheid. Het plezier, de passie en het onbevangen genieten krijgen in wezen geen ruimte meer. Je leven verloopt schijnbaar helemaal oké. Maar als je diep in je hart kijkt, ben je dan werkelijk gelukkig?

Ik wil graag samen met jou onderzoeken wat jou werkelijk gelukkig maakt, en wat er nodig is om weer in contact te komen met die oorspronkelijke levensvreugde. Zo ook wat er maakt waarom je dit hebt ingeruild, wat belemmert je om je pad van geluk te bewandelen?

Maak weer contact met die sprankeling in je. En krijg helder wat jou wezenlijk belemmert. Ik help je er graag bij.

Met een kleine groep mensen (maximaal 10 deelnemers) gaan we dit in een veilige setting onderzoeken en verhelderen. Je gaat zeker weer met waardevolle inzichten naar huis.

Ik werk deze dag veel vanuit opstellingen werk. En het meest bijzondere is dat de paarden ons deze dag op een prachtige manier ondersteunen en helpen. Intuïtief en zonder oordeel. Als je eerder bij mij een dag gevolgd hebt ken je inmiddels de krachtige ondersteuning die ze geven.

Ga je met mij dit avontuur aan?

Ik hoor graag van je! Zelf ben ik in ieder geval heel (levens)enthousiast over deze bijzondere workshop.

PROGRAMMA: 10.30 – 17.00 uur (max. 10 deelnemers)

Deze dag zorg ik voor koffie, thee en iets lekkers. Lunch dien je zelf mee te nemen.

Je investering bedraagt €175,-

Aangezien ik graag kwaliteit bied is de groepsgrootte beperkt tot 10 deelnemers.

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Contact     Boek hier je deelname