NATUUR IS GEZOND!

sandra
NATUUR IS GEZOND en de plek waar je beter van kan worden. Het vervult een sleutelrol bij ontspanning, herstel, leren en persoonlijke ontwikkeling/groei.

De paarden waarmee ik werk zijn nauwelijks geconditioneerd en leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving, dus in de natuur! Hierdoor vertonen zij natuurlijk en oorspronkelijk gedrag. Dit maakt dat ze fungeren als een krachtige spiegel: direct, objectief, eerlijk, confronterend, zonder oordeel, zonder eigen agenda, in het hier en nu.

Zoals het paard niet oordeelt, oordeelt de natuur ook niet. Je kunt er helemaal jezelf zijn. Alles “is”. Zoals een paard een paard is, een vogel een vogel is en een eik een eik is. Heel natuurlijk, niets meer en niets minder. Hoe fijn is het je te omringen met leven dat alleen maar bezig is met “zijn”?

In de natuur komen we vaak echt pas tot rust. Je vindt hier inspiratie en nieuwe energie waardoor je je helemaal weer kunt opladen. Dus geen afleiding door stoorzenders die we in ons dagelijks leven continu om ons heen hebben. De oase van rust en ruimte in de natuur brengt je dicht bij jezelf en hierbij komt jouw informatie/wijsheid weer makkelijker naar boven.

Tijdens sessies met paarden ervaar je ook hoe fijn het is om niet tussen 4 muren opgesloten te zitten, maar dat je je kunt wentelen in ruimte. Ruimte om je innerlijke muurtjes te verkennen en ruimte om het “grenzeloze” misschien wel meer toe te laten.

De stilte van de natuur kent vele geluiden. Laat die stilte ruimte geven aan jouw innerlijke stem. Emoties en gevoelens laten zich in de natuur makkelijker zien, gewoon omdat er geen muren zijn. Muren waarin we opgesloten zitten en waarin we veelal te horen te hebben gekregen dat we ons niet zo moeten aanstellen, of dat hoort niet, of reageer toch niet zo. In de natuur samen ZIJN met de paarden brengt je dicht bij jezelf, bij jouw eigen natuur.

Wil je dit eens ervaren als individu of als team/bedrijf, neem dan gerust contact met me op via http://www.sandracoachenmetpaarden.nl/contact/
Sessies met paarden bieden een ongekend speelterrein van confrontatie-, oefen-, en leermogelijkheden.

Hartelijke groet,
Sandra Slym

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *